پیام فرماندار شهرستان رامیان به مناسبت 22 اسفندماه روز بزرگداشت شهداء

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=117802کپی به کلیپ‌بورد
 

 مهندس صادقلو با صدور پیامی 22 اسفند ماه روز بزرگداشت شهداء و سالروز تاسیس بنیاد شهید را تبریک گفت که متن آن بدین شرح است :
یقینا توسعه ، تعالی و پیشرفت امروز ایران اسلامی مرهون جان فشانی و ایثار و خون پاک شهیدان است . گذر از پیچ های خطرناک و مقاطع حساس تاریخ سیاسی ایران با تاسی از فرهنگ ایثار و شهادت ممکن و میسر گردید. تجلیل و نکوداشت شهدا در واقع ارج نهادن به ایمان ، عشق  و حماسه و رمز بقاء و تداوم انقلاب اسلامی است. 
اینجانب فرا رسیدن روز بیست ودوم اسفند، سالروز تاسیس بنیاد شهید و روز شهدا به فرمان معمار کبیر انقلاب را به محضر مردم شهید پرور و ولایتمدار شهرستان، خانواده های معظم شهدا و جامعه بزرگ و فرهیخته ایثارگران تبریک و تهنیت عرض نموده ، امید است به مدد و فضل الهی پاسدار حقیقی خون شهدا و مروج واقعی فرهنگ غنی ایثار و شهادت باشیم .

جدیدترین اخبار

با تأکید بر آمادگی کامل واحدهای صنفی و پایش طرح دوگانه‌سوزسازی انجام شد؛
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.