نمایشگاه 80 اثر فاخر قرآنی در رامیان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=107348کپی به کلیپ‌بورد

نمایشگاه 80 اثر فاخر قرآنی در رامیان

نمایشگاه 80 اثر فاخر قرآنی با حضور مهندس صادقلو فرماندار و جمعی از مسئولین شهرستان در محل مجتمع فرهنگی هنری ارشاد افتتاح گردید.

در این نمایشگاه که به همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و اداره فرهنگ و ارشاد شهرستان  و با هدف ترویج آموزه های دینی و پیشگیری از آسیب های اجتماعی برپا گردید 80 اثر قرآنی در سبکهای نقاشی،کاریکاتور، خط و گرافیک در معرض دید عموم قرار گرفته است.

همچنین در حاشیه این نمایشگاه با همکاری نیروی انتظامی شهرستان،اداره صنعت ،معدن و تجارت ،کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ،حوزه علمیه خواهران و موسسه قرآنی ترنم نور 8 غرفه با موضوعات اقتصاد مقاومتی،حمایت از تولیدات داخلی، پیشگیری از مواد مخدر،مبارزه با قاچاق کالا و ارز، طلایه داران عشق با رویکرد آثار شهدای هنرمند،تازه های کتاب  و حجم با موضوع حج برپا گردیده است.

این نمایشگاه در روزهای 23 و 24 شهریور از ساعت 8 الی 18 برپا می باشد.

نمایشگاه 80 اثر فاخر قرآنی در رامیان

 

نمایشگاه 80 اثر فاخر قرآنی در رامیان

 

نمایشگاه 80 اثر فاخر قرآنی در رامیان

 

نمایشگاه 80 اثر فاخر قرآنی در رامیان

 

نمایشگاه 80 اثر فاخر قرآنی در رامیان

 

نمایشگاه 80 اثر فاخر قرآنی در رامیان

 

جدیدترین اخبار

با تأکید بر آمادگی کامل واحدهای صنفی و پایش طرح دوگانه‌سوزسازی انجام شد؛
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.