نشست اعضاء هیات بازرسی انتخابات شهرستان با فرماندار رامیان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=118013کپی به کلیپ‌بورد

نشست اعضاء هیات بازرسی انتخابات شهرستان با فرماندار رامیان

 
 صبح امروز حسینی طلب؛ رئیس هیات بازرسی انتخابات شهرستان به همراه دیگر اعضاء هیات طی نشستی با فرماندار شهرستان دیدار و گفتگو کردند .
به گزارش کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات شهرستان رامیان؛ جواد صادقلو در این نشست ضمن تاکید بر برگزاری انتخابات سالم گفت : ما امین مردم در انتخابات هستیم و صیانت از آرای آنها مهمترین وظیفه هیات بازرسی و انتخابات می باشد . 
صادقلو با بیان اینکه عوامل برگزاری انتخابات بایستی اصل بی طرفی را همواره سرلوحه کار خود قرار دهند افزود: هدف هیات های بازرسی، اجرایی و نظارت؛ برگزاری انتخاباتی سالم و قانون مند با حضور حداکثری مردم در پای صندوق های رای است.
گفتنی است : انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری و ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا، 28 خرداد ماه برگزار خواهد شد.

جدیدترین اخبار

با تأکید بر آمادگی کامل واحدهای صنفی و پایش طرح دوگانه‌سوزسازی انجام شد؛
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.