ده گردشی فرماندار شهرستان رامیان باتفاق جمعی از مسئولین از روستاهای دارکلاته ، نقی آباد و شفیع آباد بخش فندرسک

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=117872کپی به کلیپ‌بورد
 

ده گردشی فرماندار شهرستان رامیان باتفاق جمعی از مسئولین از روستاهای دارکلاته ، نقی آباد و شفیع آباد بخش فندرسک

 
 
صبح امروز فرماندار شهرستان رامیان طی نشستی و به منظور پیگیری مشکلات روستاهای مذکور با مسئولین محلی و مردم با رعایت پروتکلهای بهداشتی دیدار و گفتگو کرد .
به گزارش روابط عمومی فرمانداری رامیان؛ جواد صادقلو گفت : در این دیدار که با حضور نماینده مردم شهرستان های رامیان و آزادشهر در مجلس شورای اسلامی و روسای ادارات راهداری و حمل و نقل جاده ای ، میراث فرهنگی و صنایع دستی ، منابع طبیعی و آبخیزداری ، جهاد کشاورزی ، مدیریت توزیع برق ، بنیاد مسکن ، آب و فاضلاب و امور آب منطقه ای شهرستان و مسئولین محلی و شوراها و جمعی از مردم روستاهای مذکور انجام شد مسائل و مشکلات هر یک از روستاها مطرح گردید و هر یک از روسای ادارات به فراخور پاسخ هایی را ارائه نمودند و مواردی نیز جهت جمع بندی و پیگیری توسط فرماندار بیان شد .
وی خاطر نشان کرد : روکش آسفالت و اجرای طرح هادی ، برق رسانی به آرامستان روستا ، اصلاح سرعت کاه ها ، بهسازی و نوسازی ناوگان ترابری در روستای دارکلاته  اجرای طرح هادی ، لایروبی آب بندان ، اصلاح جاده بین مزارع ، آسفالت و تامین روشنایی آرامستان و تامین زمین جهت احداث مجتمع دامداری در روستای نقی آباد  اصلاح کانالها ، آسفالت جاده آب بندان ، مرمت جاده بین مزارع ، آنتن دهی همراه اول ، تامین روشنایی و کف پوش 2 سالن ورزشی ، تامین روشنایی معابر و رفع نقاط حادثه خیز و سیل خیز روستای شفیع آباد از جمله این موارد بوده است .
فرماندار شهرستان رامیان همچنین در این دیدار از مردم خواست طبق فرمایشات و تاکیدات  مقام معظم رهبری (مدظله العالی) با مشارکت حداکثری در دو  انتخابات پیش رو  پشتیبانی و حمایت  خود از نظام مقدس جمهوری اسلامی به منصه ظهور گذاشته و با انتخاب افراد اصلح در شورای اسلامی شهر  و روستا و ریاست جمهوری در راه تعالی و پیشرفت کشور گام  بردارند .
 
 

ده گردشی فرماندار شهرستان رامیان باتفاق جمعی از مسئولین از روستاهای دارکلاته ، نقی آباد و شفیع آباد بخش فندرسک

ده گردشی فرماندار شهرستان رامیان باتفاق جمعی از مسئولین از روستاهای دارکلاته ، نقی آباد و شفیع آباد بخش فندرسک

جدیدترین اخبار

با تأکید بر آمادگی کامل واحدهای صنفی و پایش طرح دوگانه‌سوزسازی انجام شد؛
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.