در هفته دولت 661 پروژه اقتصادی ، عمرانی و سرمایه گذاری با بیش از 110میلیارد تومان اعتبار به بهره برداری می رسد .

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=111537کپی به کلیپ‌بورد
 

در هفته دولت 661 پروژه اقتصادی ، عمرانی و سرمایه گذاری با بیش از 110میلیارد تومان اعتبار به بهره برداری می رسد .

 

محمود سالاری فرماندار شهرستان رامیان در نماز جمعه مورخ 97/6/2 شهر رامیان در بین الصلاتین ضمن تبریک عید سعید قربان ، دهه امامت و ولایت و هفته دولت بیان داشتند  تصمیم و عزم به خدمت شفاف ، صادقانه و عادلانه به مردم وظیفه ماست و شفافیت در خدمت به مردم را سرلوحه خدمت مدیران قرار داده ایم ودر همین راستا مدیران دستگاه های اجرایی شهرستان در هفته دولت در دسترس شهروندان هستند. 
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان رامیان ؛  فرماندار شهرستان رامیان در نماز جمعه مورخ 97/6/2 شهر رامیان در بین الصلاتین ضمن تبریک عید سعید قربان ، دهه امامت و ولایت و هفته دولت بیان داشتند  تصمیم و عزم به خدمت شفاف ، صادقانه و عادلانه به مردم وظیفه ماست و شفافیت در خدمت به مردم را سرلوحه خدمت مدیران قرار داده ایم ودر همین راستا تمامی مدیران دستگاه های اجرایی شهرستان در هفته دولت در دسترس شهروندان هستند .
در ادامه ایشان به گزارش عملکرد دولت و فرمانداری شهرستان رامیان پرداختند که از جمله این اقدامات عبارتند از : 
– در حوزه امنیت در شهرستان رامیان ضمن تقدیر و تشکر از تلاش های شبانه روزی نیروهای پرتلاش انتظامی ، اطلاعات و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شهرستان بیان داشتند در این خصوص از امن ترین شهرستان های استان هستیم . 
– در حوزه پرداخت تسهیلات بانک ها همدلی و هماهنگی لازم را در خدمت به مردم دارند . 
– در حوزه اشتغال هر هفته سه شنبه صبح جلسه اشتغال در دفتر فرماندار برگزار می گردد که نتیجه آن 859 نفر اشتغال می باشدکه از رتبه بالایی در استان ودر مقایسه با شهرستان های دیگر برخوردار هستیم . 
ایشان در خصوص مشکل قطعی برق در تابستان امسال ضمن عذرخواهی از مردم این مشکل را سراسری دانستند . 
در ادامه فرماندار رامیان اظهار داشتند در هفته دولت 661 پروژه اقتصادی ، عمرانی و سرمایه گذاری با بیش از 110 میلیارد تومان اعتبار به بهره برداری می رسد . 
در پایان سالاری فرماندار رامیان گفتند در هفته دولت با مردم عهد می بندیم جز به خدمت کردن به مردم فکر نکنیم .

در هفته دولت 661 پروژه اقتصادی ، عمرانی و سرمایه گذاری با بیش از 110میلیارد تومان اعتبار به بهره برداری می رسد .

 

در هفته دولت 661 پروژه اقتصادی ، عمرانی و سرمایه گذاری با بیش از 110میلیارد تومان اعتبار به بهره برداری می رسد .

 

جدیدترین اخبار

با تأکید بر آمادگی کامل واحدهای صنفی و پایش طرح دوگانه‌سوزسازی انجام شد؛
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.