جلسه بررسی وضعیت خبازیهای شهرستان رامیان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=111049کپی به کلیپ‌بورد

 

جلسه بررسی وضعیت خبازیهای شهرستان رامیان

 

مهندس سالاری فرماندار شهرستان رامیان در جلسه بررسی وضعیت خبازیهای شهرستان رامیان گفت : خبازان یکی از مظلوم ترین اقشار جامعه هستند که کمتر به آنها پرداخته شده است .

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان رامیان ؛ جلسه بررسی وضعیت خبازیهای شهرستان رامیان باحضور مهندس سالاری فرماندار شهرستان رامیان در سالن اجتماعات فرمانداری رامیان برگزار گردید .

دراین جلسه ابتدا خبازان به بیان مشکلات خود از قبیل کیفت آرد ، سهمیه کم آرد ،  و… پرداختند .

در ادامه مهندس سالاری فرماندار شهرستان رامیان ضمن عرض سلام و آرزوی قبولی طاعات وعبادات میلاد امام حسن مجتبی (ع) راتبریک گفتند وبه بیان نقش نان سبد غذایی وکالای مصرفی شهروندان اشاره نمود وقداست وجایگاه نان در اعتقادات دینی مردم را نشانه اهمیت والای این کالای استراتژیک در سبد غذایی مصرفی مردم عنوان کرد و خواستار بهبودکمی وکیفیت نان وخبازیها در سطح شهرستان شد.ایشاتن خبازان رایکی از مظلوم ترین اقشار جامعه دانست که کمتر به آنها پرداخته شده است .

جلسه بررسی وضعیت خبازیهای شهرستان رامیان

 

جلسه بررسی وضعیت خبازیهای شهرستان رامیان

 

 

جدیدترین اخبار

با تأکید بر آمادگی کامل واحدهای صنفی و پایش طرح دوگانه‌سوزسازی انجام شد؛
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.