تشکیل گروه کاری مناسبتها با محوریت بزرگداشت روز عفاف و حجاب در رامیان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=104223کپی به کلیپ‌بورد

تشکیل گروه کاری مناسبتها با محوریت بزرگداشت روز عفاف و حجاب در رامیان

گروه کاری مناسبتها با محوریت بزرگداشت 21 تیرماه  روز عفاف و حجاب با حضور مشاورین امور بانوان ادارات در محل فرمانداری رامیان تشکیل گردید.

در این جلسه سلطانعلی مشاور امور بانوان فرماندار ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان به فرا رسیدن روز 21 تیرماه روز عفاف و حجاب اشاره و خاطر نشان کرد: عفاف و حجاب یکی از شاخصه های اصلی جامعه اسلامی  بوده و امنیت اجتماعی افراد مستلزم رعایت این مهم می باشد.

رجنی کارشناس امور بانوان فرمانداری نیز عفاف و حجاب را یکی از دغدغه های اصلی مسئولین نظام برشمرد و گفت: باید تلاش نموده  تا از طرق مختلف و بخصوص آموزش گامی در خصوص نهادینه نمودن حجاب و عفاف در جامعه  برداریم.

در این جلسه هریک از دستگاهها به ارائه برنامه های خود در خصوص گرامیداشت 21 تیر ماه روز عفاف و حجاب پراختند.

شایان ذکر است همایش عفاف و حجاب ویژه بانوان در روز شنبه 20/4/94 در شهر خان به بین و در روز یکشنبه 21/4/94 در شهر رامیان برگزار خواهد شد.

تشکیل گروه کاری مناسبتها با محوریت بزرگداشت روز عفاف و حجاب در رامیان

 

جدیدترین اخبار

با تأکید بر آمادگی کامل واحدهای صنفی و پایش طرح دوگانه‌سوزسازی انجام شد؛
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.