تشکیل جلسه کارگروه اجتماعی و فرهنگی شهرستان رامیان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=108447کپی به کلیپ‌بورد

تشکیل جلسه کارگروه اجتماعی و فرهنگی شهرستان رامیان

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان رامیان جلسه کارگروه اجتماعی و فرهنگی شهرستان به ریاست حسینی معاون فرماندار واعضای کارگروه در فرمانداری تشکیل گردید.

جناب آقای حسینی معاون فرماندار شهرستان رامیان ضمن خیرمقدم ایام سوگواری و شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) را تسلیت عرض نموده و گفت : آسیب های اجتماعی در هرجامعه ای به تناسب فرهنگ و شرایط آن جامعه وجود دارد که باعث ایجاد انحراف اجتماعی شده و در روند توسعه و ترقی جامعه تأثیر دارد .ایشان با اشاره به آسیب های موجود در جامعه مواردی در خصوص خودکشی ، طلاق ،  فضاهای مجازی و تکدی گری مطرح نموده و مسئولیت دستگاه های اجرایی و خانواده ها را در جلوگیری از این آسیب ها مهم برشمردند .

در ادامه رئیس محترم شبکه بهداشت و درمان شهرستان در خصوص خودکشی و رفتارهای پرخطر – رئیس راه و شهرسازی در خصوص سکونت گاه های غیر رسمی و حاشیه نشینی و بهزیستی شهرستان در خصوص تکدی گری و زنان سرپرست خانوار گزارشی برای اعضاء ارائه نمودند .

تشکیل جلسه کارگروه اجتماعی و فرهنگی شهرستان رامیان

تشکیل جلسه کارگروه اجتماعی و فرهنگی شهرستان رامیان

 

 

 

جدیدترین اخبار

با تأکید بر آمادگی کامل واحدهای صنفی و پایش طرح دوگانه‌سوزسازی انجام شد؛
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.