بازدید فرماندار از شهرداری خان ببین

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=118808کپی به کلیپ‌بورد
 بازدید فرماندار از شهرداری خان ببین
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان رامیان ، صادقلو فرماندار  از شهرداری و شورای اسلامی شهر خان ببین بازدید و ضمن خداقوت به پرسنل شهرداری با اعضای محترم شورای اسلامی شهر و شهردار خان ببین درخصوص موضوعات شهری به تبادل نظر پرداختند .
 
 

موارد زیر در این دیدار جهت پیگیری مطرح گردید:

1- پیگیری جهت تجهیز و راه اندازی چاه ازداری از طریق آب منطقه ای استان برای شهر خان ببین و روستاهای همت آباد و محمدآباد
 
 
2- پیگیری جهت حفر چاه آب شرب در مسکن مهر خان ببین
 
 
3- پیگیری جهت نصب چند فقره شیرآب شرب در جنگل آلودره برای گردشگران و مسافرین و در راستای جلوگیری از تخریب خط انتقال جدید چشمه آلودره.
 
 
4- پیگیری در راستای جذب اعتبار برای اتمام پروژه مجتمع فرهنگی درجه سه خان ببین
 

بازدید فرماندار از شهرداری خان ببین

 

بازدید فرماندار از شهرداری خان ببین

 

جدیدترین اخبار

با تأکید بر آمادگی کامل واحدهای صنفی و پایش طرح دوگانه‌سوزسازی انجام شد؛
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.