عضویت    ورود
ورود به سایت
» » » برگزاری نخستین جلسه ی کارگروه آرد و نان شهرستان رامیان در سال 1400


برگزاری نخستین جلسه ی کارگروه آرد و نان شهرستان رامیان در سال 1400

 

برگزاری نخستین جلسه ی کارگروه آرد و نان شهرستان رامیان در سال 1400

 
 
 اولین جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان رامیان با حضور استیری معاون فرماندار و کلیه اعضا در محل سالن جلسات فرمانداری با رعایت کامل شیوه نامه های بهداشتی برگزار شد.
در ابتدا استیری جانشین کارگروه آرد و نان ضمن تبریک سال نو به کلیه دستگاههای اجرایی تاکید کرد درجهت تحقق شعار سال تلاش مضاعفی به عمل آورند.
وی گفت نظارت دقیق بر عملکرد واحدهای خبازی بایستی مهم ترین اولویت تیم های بازرسی و نظارت باشد.
استیری به رعایت مواردی چون نصب ساعت کاری،حضور متصدی نانوایی یا مباشر، رعایت بهداشت و عرضه نان باکیفیت تاکید کرد.
در ادامه محمدی رئیس اداره صمت گزارشی از اقدامات نظارتی در تعطیلات نوروزی ارائه کرد.
در پایان موارد ذیل به تصویب اعضاء رسید:
۱. کلیه نانوایی های دولتی شهر در ماه مبارک رمضان فقط در شیفت عصر اقدام به پخت نمایند.
۲. نانوایی هایی که تخلفات(کسری چانه خمیر،عدم رعایت ساعت کاری پخت و تعطیلی خودسرانه) داشته باشند در مرحله اول ۱۵ کیسه و در مرحله دوم ۳۰ کیسه سهمیه آرد خباز کسر می شود و در مرحله سوم نسبت به ابطال پروانه کسب خبازی تصمیم گیری می شود.
 

برگزاری نخستین جلسه ی کارگروه آرد و نان شهرستان رامیان در سال 1400

برگزاری نخستین جلسه ی کارگروه آرد و نان شهرستان رامیان در سال 1400


بازدید کننده گرامی ، بنظر می رسد شما عضو سایت نیستید .
پیشنهاد می کنیم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .
  • نویسنده : رامیان
  • بازدید : 238
  • نظرات : 0
  • کد خبر : 3363

نظرات این مطلب :


نام شما
ایمیل شما


سوال : سـه منهای ســه ؟ ( جواب بصورت عدد نوشته شود )
پاسخ :*

آرشیو

<    «  اردیبهشت 1403  »    >
شیدسچپج
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

پیوندها

آمار

آمار بازدید
بازدید امروز: 132
بازدید دیروز: 5
بازدید ماه:132
بازدید سال:4103
بازدید کل:1323051