عضویت    ورود
ورود به سایت
» » » برگزاری ششمین جلسه کار گروه آرد و نان شهرستان رامیان


برگزاری ششمین جلسه کار گروه آرد و نان شهرستان رامیان

 برگزاری ششمین جلسه کار گروه  آرد  و  نان شهرستان رامیان
ششمین جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان رامیان با حضور فرماندار و اعضای کار گروه در محل فرمانداری رامیان برگزار گردید. 

به گزارش روابط عمومی فرمانداری رامیان ، در این جلسه مهندس صادقلو گفت: خبازان علاوه بر داشتن گواهی فعالیت و کارت بهداشتی باید نسبت به رعایت بهداشت در برابر شیوع ویروس کرونا حساسیت بیشتری داشته باشند.

ایشان با تأکید بر اینکه نان با کیفیت بستگی به عوامل متعددی از جمله : آرد با کیفیت ، مهارت نانوا، بهداشتی بودن مکان، استفاده از دستگاه های استاندارد و ...دارد خاطرنشان نمود: نظارت های مستمر دستگاه های مرتبط ، از خبازی ها در راستای کیفیت پخت نان، رعایت ساعت کاری، رعایت پروتکل های بهداشتی، بررسی تخلیه آرد در نانوایی طبق سهمیه هر نانوا باجدیت انجام گیرد.
 

برگزاری ششمین جلسه کار گروه  آرد  و  نان شهرستان رامیان

 

برگزاری ششمین جلسه کار گروه  آرد  و  نان شهرستان رامیان

 



بازدید کننده گرامی ، بنظر می رسد شما عضو سایت نیستید .
پیشنهاد می کنیم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .
  • نویسنده : رامیان
  • بازدید : 216
  • نظرات : 0
  • کد خبر : 3273

نظرات این مطلب :


نام شما
ایمیل شما


سوال : سـه بعلاوه ســه ؟ ( جواب بصورت عدد نوشته شود )
پاسخ :*

آرشیو

<    «  اردیبهشت 1403  »    >
شیدسچپج
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

پیوندها

آمار

آمار بازدید
بازدید امروز: 81
بازدید دیروز: 413
بازدید ماه:798
بازدید سال:4769
بازدید کل:1323717