تشکیل شورای مسکن شهرستان رامیان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=118724کپی به کلیپ‌بورد
 تشکیل شورای مسکن شهرستان رامیان
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان رامیان، صادقلو فرماندار  در اولین جلسه شورای مسکن شهرستان به برنامه های دولت در تأمین مسکن از جمله طرح جهش تولید مسکن اشاره و خاطرنشان کرد: ضرورت دارد مسائل ، مشکلات و راهکارهای تسهیل اجرای طرح از طریق شورای مسکن پیگیری گردد.

وی در ادامه به ظرفیت اراضی منابع ملی و اراضی متعلق به دستگاه های دولتی نیز در ساخت مسکن اشاره و تصریح کرد: ماده 9 و 10 قانون جهش تولید مسکن و ماده 6 قانون ساماندهی و حمایت از تولید مسکن بر این مورد تأکید می نماید.

بررسی صدور اسناد مالکیت مسکن مهر و همچنین بنیاد علوی در شهرهای رامیان ، دلند و خان ببین از دیگر مواردی بود که دراین جلسه   تمهیدات لازم برای تسریع در صدور این اسناد اتخاذ گردید.

جدیدترین اخبار

با تأکید بر آمادگی کامل واحدهای صنفی و پایش طرح دوگانه‌سوزسازی انجام شد؛
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.