بازدید رییس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی و استاندار گلستان از اراضی متعلق به این بنیاد در شهرستان رامیان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=118470کپی به کلیپ‌بورد
 بازدید رییس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی و استاندار گلستان از اراضی متعلق به این بنیاد در شهرستان رامیان
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان رامیان، ظهر امروز پرویز فتاح رییس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی با همراهی غلامعلی کوهساری نماینده مردم شریف منطقه در مجلس شورای اسلامی، هادی حق شناس استاندار گلستان و جواد صادقلو فرماندار از اراضی مربوط به بنیاد مستضعفان شهرستان رامیان در بخش فندرسک بازدید کردند.

 
فرماندار رامیان در حاشیه این بازدیدها اظهار داشت: با رایزنی و پیگیری های نماینده محترم، استاندار و مسوولین شهرستانی از مهندس فتاح،
اولویت طرح های پیشنهادی شهرستان به شرح ذیل درخواست شد:

واگذاری ۵۰ هکتار زمین جهت احداث ناحیه صنعتی فندرسک

تسریع در واگذاری زمین مورد نیاز جهت احداث مسکن جوانان روستای ارازگل

سرمایه گذاری بنیاد جهت استقرار واحدهای صنعتی وابسته به کشاورزی و صنایع تبدیلی

تسریع در عملیات لایروبی آب بندان روستای لاله باغ.

صادقلو همچنین اضافه کرد: با توجه به آغاز لایروبی آب بندان روستای لاله باغ به مساحت ۱۱۷ هکتار که عمده سهامدار آن شرکت کشت و صنعت شهید مطهری می باشد، امیدواریم با مشارکت بنیاد مستضعفان‌شاهد تسریع در لایروبی این آب بندان باشیم.
 

بازدید رییس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی و استاندار گلستان از اراضی متعلق به این بنیاد در شهرستان رامیان

جدیدترین اخبار

با تأکید بر آمادگی کامل واحدهای صنفی و پایش طرح دوگانه‌سوزسازی انجام شد؛
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.