اولین جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان رامیان با حضور استیری معاون فرماندار و کلیه اعضا در محل سالن جلسات فرمانداری با رعایت کامل شیوه نامه های بهداشتی برگزار شد.
در ابتدا استیری جانشین کارگروه آرد و نان ضمن تبریک سال نو به کلیه دستگاههای اجرایی تاکید کرد درجهت تحقق شعار سال تلاش مضاعفی به عمل آورند.
وی گفت نظارت دقیق بر عملکرد واحدهای خبازی بایستی مهم ترین اولویت تیم های بازرسی و نظارت باشد.
استیری به رعایت مواردی چون نصب ساعت کاری،حضور متصدی نانوایی یا مباشر، رعایت بهداشت و عرضه نان باکیفیت تاکید کرد.
در ادامه محمدی رئیس اداره صمت گزارشی از اقدامات نظارتی در تعطیلات نوروزی ارائه کرد.
در پایان موارد ذیل به تصویب اعضاء رسید:
۱. کلیه نانوایی های دولتی شهر در ماه مبارک رمضان فقط در شیفت عصر اقدام به پخت نمایند.
۲. نانوایی هایی که تخلفات(کسری چانه خمیر،عدم رعایت ساعت کاری پخت و تعطیلی خودسرانه) داشته باشند در مرحله اول ۱۵ کیسه و در مرحله دوم ۳۰ کیسه سهمیه آرد خباز کسر می شود و در مرحله سوم نسبت به ابطال پروانه کسب خبازی تصمیم گیری می شود.