مسابقات بسکتبال تیم برتر کشوری در رامیان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=111672کپی به کلیپ‌بورد

 

 

 

مسابقات بسکتبال تیم برتر کشوری در رامیان

 

 

مهندس سالاری فرماندار شهرستان رامیان به همراه حجت السلام والمسلمین دکترطاهری امام جمعه رامیان و حسینی به منظور بررسی وتماشای مسابقات بسکتبال تیم برترکشوری در رده جوانان درسالن شهید مهاجری شهر رامیان حضور یافتند واز نزدیک این مسابقات را تماشا کردند .


 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان رامیان ؛ مهندس سالاری فرماندار شهرستان رامیان به همراه حجت السلام والمسلمین دکترطاهری امام جمعه رامیان و حسینی به منظور بررسی وتماشای مسابقات بسکتبال تیم برترکشوری در رده جوانان درسالن شهید مهاجری شهر رامیان حضور یافتند واز نزدیک این مسابقات را تماشا کردند .

 

گفتنی است مسابقات بسکتبال تیم برتر کشوری در رده جوانان باحضور استان های خراسان رضوی ، آذربایجان شرقی ، تهران ، توابع تهران ، هرمزگان ، خوزستان ، اصفهان ، چهارمحال وبختیاری ، قزوین و گلستان وبه میزبانی استان گلستان وشهرستان رامیان از تاریخ ۹۷/۶/۱۷ لغایت ۹۷/۶/۲۲ با حضور بیش از ۲۰۰ ورزشکار ، مربی وسرپرست در سالن شهید مهاجری شهر رامیان برگزار می گردد.

مسابقات بسکتبال تیم برتر کشوری در رامیان

 

مسابقات بسکتبال تیم برتر کشوری در رامیان

مسابقات بسکتبال تیم برتر کشوری در رامیان

 

 

 

 

جدیدترین اخبار

با تأکید بر آمادگی کامل واحدهای صنفی و پایش طرح دوگانه‌سوزسازی انجام شد؛
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.