بازدید بخشدار مرکزی از روستای فجر

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=111134کپی به کلیپ‌بورد

بازدید بخشدار مرکزی از روستای فجر

 

بازدید مهندس علوی بخشدار مرکزی رامیان مورخ 97/3/15 از روستای فجر به همراه دهیار و اعضای شورای اسلامی در خصوص پیگیری مشکلات عمرانی این روستا انجام گردید،
 
که مهمترین آنها پیگیری ضعف شبکه برق و جابجایی ستون های معابر، زیرسازی و آسفالت جاده اصلی بین اخلی پایین به فجر ، پیگیری قطع چند ساله خطوط تلفن روستا، شن ریزی جاده های بین مزارع و لایروبی و احداث پل رودخانه قره چای میباشد.
 
 

جدیدترین اخبار

با تأکید بر آمادگی کامل واحدهای صنفی و پایش طرح دوگانه‌سوزسازی انجام شد؛
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.