بازدید بخشدار مرکزی از روستای اخلی بالا

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=111128کپی به کلیپ‌بورد

بازدید بخشدار مرکزی از روستای اخلی بالا

 

بازدید مهندس علوی بخشدار مرکزی رامیان مورخ 97/3/15 از روستای اخلی بالا به همراه دهیار و اعضای شورای اسلامی در خصوص پیگیری مشکلات عمرانی این روستا انجام گردید
که مهمترین مشکلات این روستا تجهیز نبودن چاه مشترک سه روستای اخلی و عدم استفاده از چاه آب شرب، ضعف ولتاژ برق ، مشکلات دفتر دهیاری، کمبود تجهیزات بوستان روستایی و اجرای آسفالت مشارکتی معابر با بنیاد مسکن میباشد.
 

بازدید بخشدار مرکزی از روستای اخلی بالا

 

جدیدترین اخبار

با تأکید بر آمادگی کامل واحدهای صنفی و پایش طرح دوگانه‌سوزسازی انجام شد؛
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.