بازدید بخشدار مرکزی از روستای اخلی پایین

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=111125کپی به کلیپ‌بورد

بازدید بخشدار مرکزی از روستای اخلی پایین

 

بازدید مهندس علوی بخشدار مرکزی رامیان مورخ 97/3/15 از روستای اخلی پایین به همراه دهیار و اعضای شورای اسلامی در خصوص پیگیری مشکلات عمرانی این روستا انجام گردید.
 
که مهمترین مشکلات این روستا تجهیز نبودن چاه مشترک سه روستای اخلی و عدم استفاده از چاه آب شرب، کمبود ترانس برق و ضعف ولتاژ ، اجرای طرح هادی ، احداث بوستان روستایی و وسایل بازی کودکان میباشد.

بازدید بخشدار مرکزی از روستای اخلی پایین

 

جدیدترین اخبار

با تأکید بر آمادگی کامل واحدهای صنفی و پایش طرح دوگانه‌سوزسازی انجام شد؛
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.