تجلیل از اعضای ستاد اجلاسیه 4000 شهید استان گلستان در شهرستان رامیان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=108061کپی به کلیپ‌بورد

تجلیل از اعضای ستاد اجلاسیه 4000 شهید استان گلستان در شهرستان رامیان

 

تجلیل از اعضای ستاد اجلاسیه 4000 شهید استان گلستان در شهرستان رامیان

 از اعضای ستاد اجلاسیه 4000 شهید گلستان در شهرستان رامیان، صبح امروز با حضور معاون فرماندار و جانشین سپاه شهرستان در محل فرمانداری بااهدای لوح تقدیر تجلیل شد.

«سیداصغر حسینی» معاون فرماندار رامیان ضمن تشکر از تلاشهای شبانه روزی اعضای ستاد اجلاسیه 4000 شهید گلستان، گفت: برای حفظ آرمانهای امام و شهدا و تداوم مسیر انقلاب باید یاد و خاطره شهدا زنده نگه داشته شود.

وی اظهار کرد: برگزاری این اجلاسیه بزرگترین کار فرهنگی در سال 95 بود و باید با اینگونه برنامه ها نسل امروز را با آرمانهای امام و شهدا آشنا نماییم.

 

در پایان از روسای کمیته های اجلاسیه 4000 شهید گلستان در شهرستان رامیان با اهدای لوح تقدیر، تجلیل شد

 

جدیدترین اخبار

با تأکید بر آمادگی کامل واحدهای صنفی و پایش طرح دوگانه‌سوزسازی انجام شد؛
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.