سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.

سیاست دولت تدبیر و امید برگزاری انتخاباتی سالم،بانشاط،شفاف ،رقابتی و با حضور حداکثری مردم است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=105261کپی به کلیپ‌بورد

سیاست دولت تدبیر و امید برگزاری انتخاباتی سالم،بانشاط،شفاف ،رقابتی و با حضور حداکثری مردم است

صادقلو فرماندار رامیان در جلسه مشترک ستاد انتخابات شهرستان و اعضای هیأت نظارت بر انتخابات شهرستان که در محل دفتر کار فرماندار تشکیل گردید گفت: سیاست دولت تدبیر و امید برگزاری انتخاباتی سالم،بانشاط،شفاف ،رقابتی و با حضور حداکثری مردم است و تمام تلاش و کوشش خود را به کار خواهیم گرفت تا از آراء مردم صیانت کنیم چرا که آراء مردم حق الناس است.

فرماندار با اعلام اینکه تشکیل هیأت اجرایی کارآمد و بی طرف یکی از مولفه های اصلی دستیابی به انتخاباتی سالم و شفاف است گفت: تمام عوامل اجرایی اعم از هیأت اجرایی ،هیأت نظارت و اعضای ستاد انتخاباتی شهرستان بایستی در کمال بی طرفی و با امانتداری و طبق قانون عمل کنند و ملاک مرّ قانون می باشد و باید بگونه ای عمل کنیم که هم مردم و هم نامزدهای انتخاباتی به همه عوامل اجرایی اعتماد کامل داشته باشند و آنها را امین خود بدانند.

در ادامه سمیعی رئیس هیأت نظارت بر انتخابات شهرستان تعامل بین عوامل اجرایی و نظارتی در ایجاد فضای مناسب برای برگزاری انتخابات لازم اعلام نمود و گفت: سعی خواهیم کرد با روحیه تعاملی و همدلی تمام مراحل انتخابات را طبق قانون به جلو ببریم و انشاا… انتخاباتی در خور شأن نظام برگزار کنیم.

سیاست دولت تدبیر و امید برگزاری انتخاباتی سالم،بانشاط،شفاف ،رقابتی و با حضور حداکثری مردم است

 

جدیدترین اخبار