ملتی که کتاب نمیخوانند باید تمام تاریخ را تجربه کنند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=102496کپی به کلیپ‌بورد

ملتی که کتاب نمیخوانند باید تمام تاریخ را تجربه کنند

به مناسبت هفته کتاب، کتابخوانی و کتابدار رؤسای کتابخانه های شهری و روستایی و کتابداران شهرستان رامیان با مهندس صادقلو فرماندار دیدار نمودند.

 مهندس صادقلو در این دیدار ضمن گرامیداشت هفته کتاب این روز را به کتابداران تبریک گفته و بیان داشت: ملتی که کتاب نمیخوانند باید تمام تاریخ را تجربه کنند، کتاب داروی روح و جسم انسان است همانطور که انسان برای درمان جسم خود به داروخانه مراجعه میکند می بایست برای درمان روح خود نیز به کتابخانه مراجعه نماید.

ایشان گفت: در بحث جنگ نرم و تهاجم فرهنگی یکی از مهمترین سنگرهای دفاعی همین کتابخانه ها و فرهنگ کتاب خوانی است که می تواند در مقابل تهاجم فرهنگی غرب ایستادگی کند.

در این دیدار صمیمی رؤسای کتابخانه های شهرستان به بیان مشکلات و تنگناهای پیش روی خود پرداختند.

جدیدترین اخبار

با تأکید بر آمادگی کامل واحدهای صنفی و پایش طرح دوگانه‌سوزسازی انجام شد؛
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.