روستائیان میزبانان جهان هستند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=102197کپی به کلیپ‌بورد

روستائیان میزبانان جهان هستند

دکتر حسن صادقلو استاندار گلستان در گردهمایی سراسری دهیاران استان گلستان که روستای شیر آباد از توابع شهرستان رامیان برگزار گردید با اشاره به شرایط کاری دهیاران گفت: دهیاران به دلیل این که در محیط کوچک روستا در حال فعالیت هستند نباید احساس کم تأثیری کرده و فعالیتهای آنها تبدیل به روزمرگی شود.

استاندار گلستان گفت: دهیار یعنی یاری کننده روستا و به دلیل این که روستائیان بزرگترین خدمت را به بشریت می کنند و میزبانان جهانند باید این یاری به درستی اتفاق بیفتد و با نیاز سنجی درست از روستا و مدیریت علمی فعالیتها مدیریت شود.

دکتر صادقلو افزود: دهیاران باید دغدغه تحول برای روستا را داشته باشند و با ایجاد درآمد پایدار برای روستائیان راههای توسعه همه جانبه فرهنگی و  اقتصادی را در سایه تدبیر و خرد معماری نمایند.

روستائیان میزبانان جهان هستند

 

روستائیان میزبانان جهان هستند

جدیدترین اخبار

دوره آموزشی سامانه نانینو ویژه نانوایان شهرستان رامیان برگزار شد
به منظور کاهش تخلفات احتمالی، افزایش میزان پخت نان و جلوگیری از کاهش سهمیه آرد شهرستان رامیان دوره آموزشی سامانه نانینو ویژه نانوایان با حضور فرماندار شهرستان برگزار شد.
فرماندار شهرستان رامیان به مناسبت گرامیداشت میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) و گرامیداشت روز زن و مقام مادر از بانوان مدیر در دستگاه‌های اجرایی شهرستان تجلیل کرد.
ملاقات مردمی علی جوان حاذق خواه فرماندار شهرستان رامیان مانند هر سه‌شنبه پیرامون رسیدگی به مسائل و مشکلات مردم شهرستان رامیان برگزار شد.
فرماندار شهرستان رامیان این هفته و به مناسبت روز ثبت احوال و روز راهداری و حمل و نقل جاده ای به دیدار روسا و کارکنان این ادارات در شهرستان رفت و از پرسنل آنان تجلیل بعمل آورد.
اعزام دانش آموزان رامیانی به اردوی راهیان نور
دانش آموزان پسر شهرستان رامیان در قالب کاروان راهیان نور با بدرقه مسئولان شهرستان به مناطق عملیاتی دوران هشت سال دفاع مقدس جنوب کشور اعزام شدند.