پیام فرماندار شهرستان رامیان به مناسبت روز جهانی موزه و میراث فرهنگی

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=118156کپی به کلیپ‌بورد
 

پیام فرماندار شهرستان رامیان به مناسبت روز جهانی موزه و میراث فرهنگی

 
جواد صادقلو فرماندار شهرستان رامیان با صدور پیامی ۲۸ اردیبهشت ماه، روز جهانی موزه و میراث فرهنگی را تبریک گفت. متن این پیام به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
امروزه میراث فرهنگی پشتوانه تاریخی و فرهنگی هر قوم و ملتی به شمار می رود و هر قوم و ملتی با داشتن میراث فرهنگی می ‌تواند ثابت کند، تا چه حد ریشه در تاریخ دارد. افزون بر آن، موزه‌ها در کنار کارکردهای متنوع فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی، به‌مثابه رسانه‌ای پویا، داشته‌ها و دستاوردهای دیروز ملت‌ها را به امروز و فردا پیوند می‌زنند و به عنوان زبان ارتباطی فراملی، موجب ایجاد و تقویت تفاهم میان ملل و اقوام می شود.
اینجانب فرارسیدن ۲۸ اردیبهشت ماه روز جهانی موزه و میراث فرهنگی را به رییس و پرسنل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان و تمامی فعالان این عرصه تبریک عرض می نمایم. 
 
جواد صادقلو 
فرماندار شهرستان رامیان

جدیدترین اخبار

دوره آموزشی سامانه نانینو ویژه نانوایان شهرستان رامیان برگزار شد
به منظور کاهش تخلفات احتمالی، افزایش میزان پخت نان و جلوگیری از کاهش سهمیه آرد شهرستان رامیان دوره آموزشی سامانه نانینو ویژه نانوایان با حضور فرماندار شهرستان برگزار شد.
فرماندار شهرستان رامیان به مناسبت گرامیداشت میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) و گرامیداشت روز زن و مقام مادر از بانوان مدیر در دستگاه‌های اجرایی شهرستان تجلیل کرد.
ملاقات مردمی علی جوان حاذق خواه فرماندار شهرستان رامیان مانند هر سه‌شنبه پیرامون رسیدگی به مسائل و مشکلات مردم شهرستان رامیان برگزار شد.
فرماندار شهرستان رامیان این هفته و به مناسبت روز ثبت احوال و روز راهداری و حمل و نقل جاده ای به دیدار روسا و کارکنان این ادارات در شهرستان رفت و از پرسنل آنان تجلیل بعمل آورد.
اعزام دانش آموزان رامیانی به اردوی راهیان نور
دانش آموزان پسر شهرستان رامیان در قالب کاروان راهیان نور با بدرقه مسئولان شهرستان به مناطق عملیاتی دوران هشت سال دفاع مقدس جنوب کشور اعزام شدند.