فني و حرفه اي راميان از ابتداي سال ۱۳۹۳ مستقل شده است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=100954کپی به کلیپ‌بورد

جناب آقاي تيرانداز مدير كل فني و حرفه اي استان گلستان در ديدار با مهندس صادقلو فرماندار راميان گفت: ساختماني در شهر راميان براي فني و حرفه اي اجاره شده است كه از اسفندماه سال ۹۲ در حال تجهيز و مشخص شدن كادر اداري آن مي باشيم كه اين اداره در حال حاضر مستقل و فعال بوده و آماده ثبت نام از متقاضيان آموزش است كه با زودي به صورت رسمي افتتاح خواهد شد.

مدير كل فني و حرفه اي خواستار تشكيل كارگروهي براي مشخص نمودن آموزشهاي فني مورد نياز شهرستان با توجه به نيازهاي شغلي شد تا با ارائه آن به سازمان فني وحرفه اي آموزشهاي مركز فني و حرفه اي راميان بر اساس آن برگزار گردد. كه با هدفمند شدن آموزشها شرايط كار براي جوانان مهيا گردد.

مهندس صادقلو فرماندار راميان نيز در اين ديدار گفت: فعال كردن كميته هاي تخصصي يكي از دغدغه ها مي باشد كه مي بايست با فعال كردن آنان ، داشته ها و نيازهاي شهرستان احصاء شده و برنامه ريزي در جهت توسعه كل شهرستان بر اساس اين داشته ها انجام پذيرد.

مهندس صادقلو نيز خواستار هدفمند شدن آموزشها شد تا با فراگيري حرفه هاي كاربردي شرايط كار براي جوانان جوياي كار مهيا گردد.

جدیدترین اخبار

دوره آموزشی سامانه نانینو ویژه نانوایان شهرستان رامیان برگزار شد
به منظور کاهش تخلفات احتمالی، افزایش میزان پخت نان و جلوگیری از کاهش سهمیه آرد شهرستان رامیان دوره آموزشی سامانه نانینو ویژه نانوایان با حضور فرماندار شهرستان برگزار شد.
فرماندار شهرستان رامیان به مناسبت گرامیداشت میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) و گرامیداشت روز زن و مقام مادر از بانوان مدیر در دستگاه‌های اجرایی شهرستان تجلیل کرد.
ملاقات مردمی علی جوان حاذق خواه فرماندار شهرستان رامیان مانند هر سه‌شنبه پیرامون رسیدگی به مسائل و مشکلات مردم شهرستان رامیان برگزار شد.
فرماندار شهرستان رامیان این هفته و به مناسبت روز ثبت احوال و روز راهداری و حمل و نقل جاده ای به دیدار روسا و کارکنان این ادارات در شهرستان رفت و از پرسنل آنان تجلیل بعمل آورد.
اعزام دانش آموزان رامیانی به اردوی راهیان نور
دانش آموزان پسر شهرستان رامیان در قالب کاروان راهیان نور با بدرقه مسئولان شهرستان به مناطق عملیاتی دوران هشت سال دفاع مقدس جنوب کشور اعزام شدند.