علی جوان حاذق خواه فرماندار شهرستان
رامیان طی بازدیدی سرزده، از نزدیک وضعیت واحدهای خبازی سطح شهر ستان از جمله چگونگی
پخت نان، رعایت پروتکل های بهداشتی، ساعات پخت و کیفیت آرد و نان را بررسی کرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان
رامیان؛ نماینده عالی دولت در شهرستان در جریان این بازدید کیفیت، کمیت،
رعایت بهداشت فردی کارگران، نوع برخورد فروشندگان با مردم، وزن چانه های هر قرص
نان با توجه به نوع نان را مورد بررسی قرار داد.
علی جوان حاذق خواه بر لزوم نظارت مستمر
بر نحوه پخت، عرضه نان مناسب، توزیع آرد، ساعات پخت و رعایت پروتکل های بهداشت
نانوایی ها از سوی دستگاه های ذیربط تاکید کرد و گفت: بایستی بصورت مستمر بر
چگونگی ارائه خدمات توسط نانوایی ها در شهرستان از طرف دستگاه های ذیربط نظارت شود.
وی افزود: تحویل نان بی کیفیت به مردم
به هیچ وجه قابل قبول نیست و نانوا در قبال این موضوع مسئول و پاسخگو است و لازم
است همواره به این مسئله توجه شود.