نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

فرماندار شهرستان رامیان؛خانواده شهدا ولی نعمتان ما هستند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=116212کپی به کلیپ‌بورد

فرماندار شهرستان رامیان؛خانواده شهدا ولی نعمتان ما هستند

 

صبح امروز حمیدرضا چوبداری فرماندار  شهرستان رامیان به همراه جمعی از مسئولان ادارات به دیدار و ملاقات خانواده دانشجوی شهید بهرام قلی صادقلو در منزل این شهید گرانقدر رفتند.
فرماندار شهرستان رامیان در جمع خانواده شهید صادقلو اظهار داشت: شهدا و خانواده های آنان ولی نعمتان ما هستند. خانواده های شهدا و ایثارگران با تقدیم‌جان فرزندان خود، ضامن امنیت و اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران شدند.
حمیدرضا چوبداری در پایان تاکید کرد: وظیفه ماست که با ادامه دادن راه شهیدان و این جوانان جان باخته در راه آرمان ها، از نظام مقدس جمهوری اسلامی پاسداری کنیم.

فرماندار شهرستان رامیان؛خانواده شهدا ولی نعمتان ما هستند

 

فرماندار شهرستان رامیان؛خانواده شهدا ولی نعمتان ما هستند

 

فرماندار شهرستان رامیان؛خانواده شهدا ولی نعمتان ما هستند

 

جدیدترین اخبار

دوره آموزشی سامانه نانینو ویژه نانوایان شهرستان رامیان برگزار شد
به منظور کاهش تخلفات احتمالی، افزایش میزان پخت نان و جلوگیری از کاهش سهمیه آرد شهرستان رامیان دوره آموزشی سامانه نانینو ویژه نانوایان با حضور فرماندار شهرستان برگزار شد.
فرماندار شهرستان رامیان به مناسبت گرامیداشت میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) و گرامیداشت روز زن و مقام مادر از بانوان مدیر در دستگاه‌های اجرایی شهرستان تجلیل کرد.
ملاقات مردمی علی جوان حاذق خواه فرماندار شهرستان رامیان مانند هر سه‌شنبه پیرامون رسیدگی به مسائل و مشکلات مردم شهرستان رامیان برگزار شد.
فرماندار شهرستان رامیان این هفته و به مناسبت روز ثبت احوال و روز راهداری و حمل و نقل جاده ای به دیدار روسا و کارکنان این ادارات در شهرستان رفت و از پرسنل آنان تجلیل بعمل آورد.
اعزام دانش آموزان رامیانی به اردوی راهیان نور
دانش آموزان پسر شهرستان رامیان در قالب کاروان راهیان نور با بدرقه مسئولان شهرستان به مناطق عملیاتی دوران هشت سال دفاع مقدس جنوب کشور اعزام شدند.