کارگروه گندم،آرد و نان شهرستان رامیان با هدف بررسی وضعیت کیفیت نان و موارد بهداشتی نانوایی های سطح شهرستان در محل فرمانداری تشکیل گردید.
حسینی معاون فرماندار رامیان در این جلسه ضمن تبریک پیش رو داشتن دهه پر خیر و برکت کرامت گفت:دهه کرامت، فرصتی برای نهادینهکردن سبک زندگی اسلامی بوده و باید تلاش نمود تا از این ظرفیت در راستای ترویج آموزه های دینی با محوریت رضوی بهره برد.
معاون فرماندار با اشاره به اینکه نان قوت غالب مردم بوده ، به ساماندهی وضعیت نانوایی های شهرستان و اجرای مرتب بازدید و نظارت بر کیفیت پخت از سوی اعضای کارگروه تاکید و خاطر نشان کرد: باید با دقت نظر بیشتری بر وضعیت پخت نان و رعایت دستورالعمل های بهداشتی و کیفی نان نظارت نمود.
در این کارگروه تعدادی از نانواها به دلیل کیفیت عالی پخت نان و رعایت دستورالعملهای بهداشتی و رعایت ساعت پخت نان مورد تشویق کارگروه قرارگرفته و سهمیه تشویقی آرد دریافت نمودند و سهمیه آرد تعدادی از نانواها نیز به دلیل عدم رعایت موارد مذکور کسرگردید.