جلسه
کارگروه آرد و نان شهرستان رامیان با حضور استیری فرماندار و نمایندگان شورای اسلامی شهرهای رامیان،خان به بین،
دلند و اعضای کارگروه در محل فرمانداری برگزار گردید.
استیری
فرماندار از نان به عنوان به عنوان اصلی ترین ماده در سبد غذایی مردم نام برد و افزود: بهبود کیفیت
پخت نان مورد انتظار مردم است و اعضای کارگروه باید با دقت و حساسیت بیشتری بازرسی
و نظارت مستمر بر عملکرد نانوایی های شهرستان داشته باشند.
وی در
ادامه خاطر نشان کرد: با موارد تخلف در پخت نان از جمله کم فروشی ، عدم رعایت ساعت پخت، عدم
رعایت اصول بهداشتی و تعطیلی خودسرانه به شدت برخورد قانونی خواهد شد.
در ادامه
رنجبر رئیس اداره صنعت معدن شهرستان و دبیرکارگروه آرد و نان گزارش مبسوطی از
اقدامات نظارتی و مشکلات نانوایی ها ارائه نمود و نمایندگان شوراهای اسلامی شهرهای تابعه نیز به ارائه برخی از مشکلات موجود در سطح نانوایی ها اشاره و
خواستار رفع آنها شدند.