ششمین جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان رامیان با حضور فرماندار و اعضای کار گروه در محل فرمانداری رامیان برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری رامیان ، در این جلسه مهندس صادقلو گفت: خبازان علاوه بر داشتن گواهی فعالیت و کارت بهداشتی باید نسبت به رعایت بهداشت در برابر شیوع ویروس کرونا حساسیت بیشتری داشته باشند.
ایشان با تأکید بر اینکه نان با کیفیت بستگی به عوامل متعددی از جمله : آرد با کیفیت ، مهارت نانوا، بهداشتی بودن مکان، استفاده از دستگاه های استاندارد و …دارد خاطرنشان نمود: نظارت های مستمر دستگاه های مرتبط ، از خبازی ها در راستای کیفیت پخت نان، رعایت ساعت کاری، رعایت پروتکل های بهداشتی، بررسی تخلیه آرد در نانوایی طبق سهمیه هر نانوا باجدیت انجام گیرد.