حمیدرضا چوبداری فرماندار رامیان در جلسه هماهنگی ساماندهی مشارکت های مردمی گفت: در تمامی دنیا در زمان بلایا و حوادث مردم به صورت خودجوش به یاری هم می شتابند . در کشور ما نیز با توجه به بنیه قوی اعتقادات مذهبی این کمک رسانی ها رنگ و بویی خدایی می گیرد و دستگیری و کمک به افراد بی بضاعت جزء صفات و فضایل پسندیده و مورد تأکید دین مبین اسلام است.
در ادامه فرماندار شهرستان رامیان با تشریح اهداف کلی طرح ساماندهی مشارکت های مردمی به بیان محورهای مشارکت مردم در اجرای طرح مذکور پرداخته و تصریح کرد: این ستاد به منظور ساماندهی و یکپارچگی کمک های مردمی تشکیل گردیده و باید سازمانها و تشکل های مردمی شناسایی و زمینه مشارکت هدفمند و هم افزای مردم جهت یاری به هموطنان با رعایت مساوات و عدالت فراهم گردد.
شایان ذکر است طرح ملی ساماندهی مشارکت های مردمی ویژه ماه مبارک رمضان برای برای کمک به نیازمندان به ریاست فرماندار و با همکاری فرمانده سپاه شهرستان اجرا خواهد گردید.